Op een prachtige locatie middenin Amsterdam bevindt zich het kantoor van HorYzoN. De Sarphatistraat is in 1870 vernoemd naar de arts Samuel Sarphati (1813-1866), die grote invloed had op de uitbreiding en verfraaiing van Amsterdam. Hij droeg bij aan de totstandkoming van het Paleis voor Volksvlijt aan het Frederiksplein en het Amstel Hotel.

De Sarphatistraat ligt op de plaats van de tussen 1820 en 1840 geslechte stadswallen. Het gedeelte tussen Leidseplein en Frederiksplein noemt men sinds 1872 Weteringschans en het gedeelte tussen het Haarlemmerplein en Leidseplein werd Marnixstraat. Het pand waar nu The Bell huist, was van 1877 tot 1970 het Rijksgoederenmagazijn. Van 1970 tot 2008 fungeerde de Sarphatistraat 370 als politiebureau en van 1970 tot 1986 werd het ge­bruikt door de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

The Bell is gerenoveerd onder toezicht van architect Steven Holl. Hij ging op zoek naar de bijzondere elementen van het pand. Hij herstelde niet als een klassieke restauratiearchitect het oorspronkelijke aangezicht, maar legde de sporen bloot van het gebruik sinds de bouw in 1873. Hij schraapte als het ware de verschillende bouwlagen af. De donkere gangen zijn inmiddels omgevormd tot levendige, lichte straten die verbonden zijn via een imposant trappenhuis in het hart van het pand. In de bogen tussen de office suites en de gang plaatste hij glazen panelen, waardoor het interieur veel lichter werd.